Mer information om e-tidningen

Var kan jag läsa e-tidningen?

Finlands Natur e-tidning kan du läsa i vilken webbläsare som helst t.ex. Chrome eller Edge på datorn eller på surfplattan. Det är också möjligt att ladda mobilappen Finlands Natur, som finns både för Android och iOS, till smarttelefon eller surfplatta.

Provläs ett nummer gratis!
Provlyssna på ett nummer gratis!
​​

Redan prenumerant?

Om du redan prenumererar på den tryckta tidningen behöver du bara skapa ett inloggningskonto och koppla din prenumeration till kontot för att kunna läsa e-tidningen. Om e-postadressen du använder för att skapa kontot redan finns i Finlands Naturs prenumerantregister, kopplas din prenumeration automatiskt till ditt inloggningskonto.


Inte ännu prenumerant?

Välj om du vill prenumerera på den tryckta tidningen (i priset ingår e-tidning) eller enbart e-tidningen.

När fakturan syns som betald hos oss, får du ett e-postmeddelande och du kan därefter registrera ditt inloggningskonto och koppla prenumerationen till det.

Teckna prenumeration


Anvisning för hur du registrerar ditt inloggningskonto

Skapa ett inloggningskonto genom att gå till ​etidning.finlandsnatur.fi/user/signup. Fyll i din e-postadress, önskat lösenord och klicka på den blå knappen ’Skapa konto’.

En grön text som berättar att ett aktiveringsmejl skickats dyker upp under knappen för att skapa konto. Kolla e-postens inkorg. 

Om du inte hittar mejlet i e-postprogrammets inkorg kan det ha filtrerats bort och således hamnat i mappen för skräppost.

Klicka på den blå knappen ’Bekräfta konto’ i mejlet.


Anvisning för hur du kopplar prenumerationen till inloggningskontot

Efter att du registrerat och bekräftat ditt inloggningskonto, ska du koppla din Finlands Natur prenumeration till kontot. För att kunna göra detta, behöver du ditt kundnummer.

Kundnumret hittar du på din faktura, men utelämna bokstaven S, som finns i början på ditt kundnummer (exempel S01234 => 01234)

Om du inte har fakturan kvar, så kan du beställa kundnumret från  [email protected]. Kom ihåg att ange betalarens namn och adress i ditt e-postmeddelande!

Det går också bra att ringa (09) 6122 290, måndag-fredag kl. 9-15.


Vad göra om jag inte lyckas koppla min prenumeration till inloggningskontot?

Om du stöter på problem att koppla prenumerationen till ditt inloggningskonto kan du meddela detta till [email protected]. Skicka e-postmeddelandet från den e-postadress som du använde för att registrera ditt inloggningskonto.


Vad ska jag göra om jag glömt mitt lösenord?

Klicka på inloggningssidans länk ’Glömt lösenord?’ och följ anvisningarna.